Partnerskap

L?vetann – kantinedrift i 15 ?r

05-04-2011 10:37 L?vetann AS

L?vetann Kantinedrift & Catering ble stiftet som enkeltmannsforetak av Merete Anfinnsen i 1995. Kontorene deres var da under trappa hjemme hos Merete selv. Det viste seg at kundene likte L?vetann sin kantine godt. Vi hadde en stillferdig, langsomt og trygg utvikling, sier Anfinnsen.
Etter 8 ?r med god vekst s? Anfinnsen at selskapet trengte en mer solid etablering. Den 2.juli 2003 omregistrerte hun selskapet til L?vetann AS og flyttet kontorene til Glads vei 20 p? Grefsen i Oslo.
Konseptet deres tilbyr litt utover kun vanlig kantinedrift. L?vetann skreddersyr et kantinekonsept tilpasset din bedrifts ?nsker, muligheter og behov, forteller Anfinnsen. I dag har L?vetann 20 kantiner i Oslo og omegn, og 30 medarbeidere. Samtlige av disse medarbeiderne er kvinner, og de har et sykefrav?r p? 2%. Flere av “l?vetennene”, som de blir kalt, har forskjellig etnisk bakgrunn og har v?rt over 50 ?r ved ansettelse. De etniske forskjellene gj?r at man kan finne en kantine med asiatisk inspirert mat ett sted, og tyrkisk inspirert mat i en kantine et annet sted. Hemmeligheten mener Anfinnsen ligger i frihet og ansvar. V?re ansatte gir mye mer enn de beh?ver. De f?ler et stort ansvar, vokser med oppgaven, f?r gode tilbakemeldinger og har lyst til ? gi det lille ekstra, sier hun. Det er blitt attraktivt ? jobbe hos oss. Vi trenger ikke ? annonsere ledige stillinger. I tillegg til ? rekruttere via NAV, f?r ansatte bonus dersom de anbefaler noen de kjenner, legger Remy Kalvatn, Anfinnsens h?yre h?nd, til.

I tillegg til kantinedrift tilbyr de ogs? prosjektering av kantiner og analyse av kantiner, kaféer, restauranter og hotell. Prosjekteringen foreg?r ved at man m?tes for befaring, hvor man avdekker ?nsker og behov. Etter ? ha funnet en optimal l?sning henter L?vetann inn priser fra leverand?rer.
Analysen skal sikre kunden optimal drift av spisestedet. M?let er bedre kundetilfredshet, ?kt omsetning og reduserte kostnader.
L?vetann har alts? blitt en ledende akt?r innen kantinedrift. Men det er ikke tilfeldig mener Anfinnsen.
Ting tar alltid mer tid enn man tror. Det g?r opp og ned f?r det bare g?r oppover. Grunnarbeidet er avgj?rende, at man har lagt til rette for en god base der alt kan vokse fra, avslutter hun.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy